Logo

Oranjevereniging Emmeloord

Mooie verbindingen tijdens inspirerende avond voor organisatoren van evenementen

21 november 2017 om 16:30

Mooie verbindingen tijdens inspirerende avond voor organisatoren van evenementen

 

Gemeente Noordoostpolder organiseerde gisteravond een netwerkavond voor organisaties en vrijwilligers die evenementen organiseren in Noordoostpolder. Het doel van de avond was elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen delen. Burgemeester Aucke van der Werff sprak zijn waardering uit voor hun inzet. Ook gaf de politie een presentatie over de veiligheid tijdens evenementen en presenteerde de gemeente het nieuwe verkorte digitale formulier voor de evenementenvergunning.

 


Talrijke evenementen

In de Noordoostpolder genieten inwoners en bezoekers van talrijke evenementen. Een succesvol evenement kan niet bestaan zonder de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Hiervoor wilde de burgemeester hen graag bedanken. “De organisatoren en vrijwilligers zijn de ambassadeurs van onze polder. Zij zetten Noordoostpolder op de kaart door mooie evenementen neer te zetten”.

 

Evenementenvergunning aanvragen makkelijker

Per jaar verstrekt de gemeente zo’n 120 evenementenvergunningen. Een evenementenvergunning is nodig voor bijvoorbeeld een feest, braderie of herdenking die voor publiek toegankelijk is. De gemeente heeft het aanvraagformulier voor deze vergunning gedigitaliseerd en van drie naar één formulier gebracht. Hierdoor is de evenementenvergunning makkelijker en sneller aan te vragen.Aanmelden KTR
klik hier: /formulier/keep-them-rolling/