Logo

Oranjevereniging Emmeloord

Top 2000 Stembus komt naar Emmeloord

22 november 2017 om 22:16

Op woensdag 6 december komt de Top 2000 Stembus naar Emmeloord. Tussen 06.00 en 09.00 uur staat de stembus op het Kettingplein in Emmeloord Centrum. Het programma van DJ Gerard Ekdom wordt vanaf hier live uitgezonden. Ondernemers rondom het Kettingplein haken hierop aan door hun winkels al om 06.00 uur te openen. U bent van harte welkom om uw stem uit te brengen op uw favoriete muzieknummer. Burgemeester Aucke van der Werff brengt dan ook zijn stem uit op zijn favoriete muzieknummer.
 

Top 2000 Stemweek

Van 1 tot en met 8 december is de Top 2000 Stemweek van NPO Radio 2. In die week rijden de radio DJ’s met de stembus door heel Nederland om de stemlijstjes van luisteraars op te halen. Luisteraars konden hun stad of dorp opgeven als locatie voor de stembus die week. Inwoner Stefan van Breukel gaf Emmeloord op en wist de radio DJ in 30 seconden te overtuigen dat ze naar zijn dorp moesten komen. Gaat u ook stemmen? Houd de Facebookpagina @Top2000 in de gaten voor meer informatie en zet uw wekker vroeg.

 

Kettingplein bol van de activiteiten

Dankzij de samenwerking tussen de winkeliers kunt u er genieten van gratis koffie met een croissantje op een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt terras. Het Kettingplein is extra aangekleed met vuurkorven en verlichting. Kortom, er is veel te beleven zo vroeg op de woensdagmorgen. Natuurlijk kunt u ook genieten van de live uitzending van Gerard Ekdom vanuit Emmeloord!Aanmelden KTR
klik hier: /formulier/keep-them-rolling/