75 jaar vrijheid 9/5/20

Deze dag kent een uitgebreid programma met medewerking van de gemeente Noordoostpolder.

Vanaf 9:00 uur

Binnenkomst militaire voertuigen en oude tractoren in centrum van Emmeloord

11:00 uur

Ontsteken vlam in het nationaal logo 4-5 mei door de burgemeester en zingen Wilhelmus. Aansluitend toespraak van de burgemeester.

11:15 uur

Parade/optocht  Vanaf de Deel start een parade/optocht van oude militaire voertuigen van KTR en oude tractoren en machinerieën van de “Oude Trekker en Motoren Vereniging” Flevoland.

De route wordt nog nader bepaald.

Ca. 12:15

Static show van de voertuigen die aan de parade/optocht hebben deelgenomen. Ze worden opgesteld op de Deel en Beursstraat. Het publiek kan letterlijk snuffelen aan de voertuigen.

Als omlijsting optredens van muziekkorpsen.

Vanaf 14:00 uur

Binnenkomst muziekkorpsen op terrein Sportclub Emmeloord aan de Espelrlaan.

Vanaf ca. 15:30 uur

Straatparade korpsen als opwarming voor de Taptoe ’s avonds.

19:30 uur

Taptoe op hoofdveld sportclub Emmeloord

22:30 uur

Einde programma